Látássérült Rock and roll előadókat keresünk koncertünkre

Posted by on 2024. január 29.

Látássérült Rock and roll előadókat keresünk koncertünkre

“Koncert – 70 éves a rock and roll”

Kedves Barátaink, rock and roll Rajongók és előadók!

Örömmel és izgalommal szeretnénk meghívni benneteket egy felejthetetlen Rock And Roll koncertre.

Idén ünnepeljük a rock and roll születésének 70. évfordulóját, amelyről veletek együtt szeretnénk megemlékezni!

Koncertünk megvalósításához, hangszeresek és énekesek jelentkezését várjuk. Ha van tapasztalatod ebben a műfajban és szeretnél részt venni 2024 májusában egy izgalmas koncerten, kérlek, küldj nekünk egy rövid bemutatkozást és egy önéletrajzot a további kért adatokkal együtt.

Előnyt jelent, ha van élő előadásokon való tapasztalatod ebben a műfajban és hangfelvétel a produkciódról.

Kérjük, ne légy szégyenlős és mutasd meg tehetségedet!

A koncertünk több lesz, mint egy egyszerű zenei esemény. Egy egyedülálló alkalom, hogy visszatekintsünk az elmúlt 70 év rock and roll történelmére, és megünnepeljük azokat az előadókat és zenekarokat, akik

halhatatlanná tették ezt a nagyszerű műfajt.

Például: Bill Haley meghatározó szerepet játszott a rock and roll történetében, és egyik legismertebb dala, a “Rock Around The Clock” 1955-ben jelent meg. A dal, amelyet szerzőként nem Haley, hanem Jimmy DeKnight és Max Freedman jegyez, hatalmas sikert aratott, és sokak számára az egyik jelképévé vált a rock and rollnak. A “Rock Around The Clock” a Billboard Hot 100 slágerlistájának első helyére került, és népszerűvé vált a fiatalok és az idősebb hallgatók körében egyaránt. A dal kiválóan megtestesíti a rock and roll energikus, lendületes hangzását, amely nagyban hozzájárult a műfaj népszerűségének terjedéséhez és elfogadásához az ötvenes években. A “Rock Around The Clock” mérföldkőnek számít a rock and roll történetében, és Bill Haley a stílus egyik legnagyobb ikonjává vált.

Jelentkezési Adatok:

Név:

Születésiév:

Lakhely:

Végzetség:

Email cím:

Mobil telefon:

Várjuk jelentkezésed az alábbi elérhetőségeken:

Email: vakbaratalapitvany@gmail.com

Ha további információra van szükséged, hívd a +36703810000 mobil telefonszámot!

Mivel civil szervezetként fontosnak tartjuk a rendezvényünk minőségét és céljait, ezért elengedhetetlen, hogy bizonyos szabályokat és előzetes válogatást alkalmazzunk. Ez lehetőséget ad nekünk arra, hogy a rendezvényünket a lehető legjobban megvalósítsuk és a résztvevők számára is kiváló élményt nyújtsunk.

Ezért fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a részvételt indoklás nélkül megtagadjuk, esetleg a létszámot limitáljuk, szabályokat alkossunk és azokat betartassuk!

Ez a jogunk és felelősségünk annak érdekében, hogy a rendezvényünk biztonságos és sikeres legyen mind a résztvevők, mind a szervezők számára. Az indoklás nélküli részvétel megtagadása lehetőséget ad számunkra arra, hogy gondosan válogassunk a résztvevők között, és olyan embereket hívjunk meg, akik valóban érdeklődnek vagy relevánsak a rendezvényünk témaköréhez.

A létszámkorlátozás és szabályok bevezetése pedig segít abban, hogy a rendezvényünkön mindenki megfelelő figyelmet és helyet kapjon, valamint, hogy fenntarthassuk a jó hangulatot és a rendezvény témaköréhez illő környezetet.

Továbbá: A résztvevők szabad akaratukból látogatnak el hozzánk és a szabályainkat belépésükkel elfogadják!

Vakbarát Alapítvány 🤘👩‍🎤🎸👨‍🎤