Fórum

Zárt terület 🙂

Member Login

13 hozzászólás

  1. Helo!
    Nem látom, hol tudom megváltoztatni a jelszavamat.

    • Helló Péter! Úgy látom én is pillanatnyilag, hogy a felhasználó nem tudja megváltoztatni a jelszavát, de remélem lesz rá megoldás. Addig is, ha valaki szeretné módosítani a jelszavát az írja meg nekem magánban és megoldjuk. Farkas Péter

      • Sziasztok! Egy tipp, én általában egy wordbe mindig felírom az adott oldal adott jelszavát. Így ha netán elfelejtettük volna a jelszavunkat csak megnyitjuk a pl.:jelszavak nevű fájl – t és ott kikeressük az adott oldal jelszavát. Érdemes a jelszó elé vagy után odaírni azt, hogy melyik oldalhoz tartozik.
        Üdv P.Dóri

    • Sziasztok! Aki elfelejtette a jelszavát, küldjön e-mailt a farkas.peter.ujpest@gmail.com címre! a tárgy tartalmazza az (Új jelszót kérek) karaktereket!

  2. Sziasztok!
    A Vakbarát Alapítvány 2013 október 5-én 16 órától 22 óráig teadélutánnal egybekötött karaoke partit rendez az alapítvány székhelyén, melynek címe: IV. kerület Munkácsy Mihály utca 51/B.
    Megközelíthető a 20E jelzésű autóbusszal a keleti pályaudvartól, vagy az Újpest metró végállomásától a 220-as autóbusszal. Mindkettőről a Szent László téri megállónál kell leszállni.
    A hidegre való tekintettel, mindenkit vendégül látunk egy zamatos, forró teára. Szeretettel meghívjuk az énekelni és kikapcsolódni vágyó látássérülteket és látó barátait, egy közösen eltöltött klubdélutánra.
    Gyere el, és érezd magad jól!
    Üdvözlettel: Fabók Judith és Farkas Péter a Vakbarát Alapítvány képviseletében.
    Mobil: 06 70 381 0000

    • A 2500 Magyar dalt tartalmazó karaoke listát elküldöm, aki kéri e-mailban. Külföldi alapok is vannak, de az sajna nincs még katalogizálva. Farkas Péter

      • Aki ma még olvassa a fórumot és van kedve eljönni a teaházba a vakbarát bulira, azokat tájékoztatom, hogy 17-23 óra között jöhet bármikor. Minden érdeklődőt örömmel fogadunk.

        • A május elsejei vakkerti rendezvény nagyon jól sikerült. Nagy volt az érdeklődés és Rengetegen voltunk. A sakkasztal melletti pázsiton telepedtünk le a padokra. A Szarkaláb műsorával kezdődött a program. A szinvonalas műsort nagy taps kísérte. Ezután kezdődött a háromórás karaoke party, ahol az éneklésben kibontakozhattak a tehetséges fellépők, és megmutatták magukat. .

  3. Kedves Olvasó!
    2013. augusztus 10-én 16:15-től 16:30-ig gyülekezőt tartunk az
    Újpest-központ metró kijáratánál, onnan együtt megyünk a Templom utca 9 szám
    alatti közösségi helyünkre.
    Gyere el és fedezd fel az Alapítvány rendezvényeinek új helyszínét!
    Mindenkit szeretettel várunk!

    Fabók Judith és Farkas Péter a Buli házigazdái.
    +36 70 381 00 00

  4. Kedves Olvasó!

    2013. augusztus 17-én 15 órától 22 óráig palacsinta sütéssel egybekötött
    karaoke partira várunk sok szeretettel, a 4. kerület Templom utca 9 szám
    alatti közösségi helyünkön.
    Gyere el közénk barátaiddal, családtagjaiddal, vár a jó társaság, ahol
    kellemesen kikapcsolódhatsz és jól érezheted magad.

  5. Hozzászólás

  6. Alapítványunk weboldalát újra építjük, mert sajnos az előző frissítésnél összeomlott és a teljes tartalom elveszett.

Leave a Comment