Karaoke Bajnokságról Ruzsa Viktor

Posted by on 2012. december 2.

Kedves Barátaim!
Bizonyára sokan emlékeztek az október 28-án megrendezett, igen színvonalas, igényes énekversenyre, melynek a Teaházban lehettünk részesei. Jómagam nem csak, mint Péterék barátja, sorstársa, és mint néző voltam jelen, hanem a Civil Rádió műsorkészítőjeként készítettem interjúkat a női- és férfikategória győztesével, Geszti Eszterrel és Szigetfalvi Áronnal, valamint készítettem interjúkat a zsűri tagjaival is. Az eseményről egy szerkesztett riportot hallhattok a Civil Rádióban, november 23-án pénteken 13:05-kor kezdődő Handycap című műsorunkban, melynek ismétlése november 27-én kedden 13:05-kor lesz. Hagyományos rádiókészüléken Budapesten és környékén az FM 98 MHz-en tudjátok hallgatni, vagy az interneten a http://www.civilradio.hu/akadalymentes címen a Modem vagy Szélessáv linkre kattintva, vagy közvetlenül a http://www.civilradio.hu:9000/stream.mp3 linken. Akár itt rákattintva a linkre, akár a Windows Media Player alkalmazással a File/URL-megnyitása (CTRL + U) és a megjelenő címsorba bemásolva ezt a linket. A stream 192 kb/s mp3 formátumú. Utána az adás a Civil Rádió Archívumába kerül, ahonnan két hétig letölthető, de tőlem bármikor elkérhető lesz adás után (a jövő keddi ismétlést beleértve), saját otthoni használatra.

Találkozzunk 24-én szombat délután, baráti szeretettel,

Ruzsa Viktor